15AH, San Francisco

California, United States.

Send Your Mail At:

info@elitesupport.com

Working Hours

Mon-Sat: 9.30am To 7.00pm

Of u nu een congres, symposium, workshop of seminar wilt organiseren, bij Jan van Besouw te Goirle bent u aan het goede adres. Dit voormalige klooster in het midden van Noord-Brabant, op een steenworp afstand van Tilburg, beschikt over alle faciliteiten die voor u nodig zijn. De volledig ingerichte theaterzaal biedt ruimte voor 380 personen. Tevens is de kapel ter beschikking waar 220 mensen kunnen zitten. Heeft uw conferentie ook workshops? Dan heeft Jan van Besouw kleine zaaltjes ter beschikking. Een borrel kunt u houden in onze bar. 

Jan van Besouw biedt met zijn vele zalen en eigen cateringdiensten een perfecte locatie voor uw conferentie of evenement. De prijzen liggen vast in enkele arrangementen maar uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij staan klaar voor uw vragen!

Arrangementen

Wanneer u uw congres, seminar, conference, symposium of evenement bij Jan van Besouw kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. In deze arrangementen zijn eten en drinken evenals de huur van de theaterzaal inbegrepen. Informeer bij ons voor de mogelijkheden!

Arrangement 1

Huur van de theaterzaal van 9:00-17:00 inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.Lees meer..Prijs p.p.: € 30,00

Arrangement 2

Huur van de theaterzaal van 9:00-17:00 inclusief uitgebreidde lunch, pauze met broodje, koffie, thee en frisdrank.Lees meer..Prijs p.p.: € 34,25