15AH, San Francisco

California, United States.

Send Your Mail At:

info@elitesupport.com

Working Hours

Mon-Sat: 9.30am To 7.00pm

De keuze voor een bepaald bedrijfsuitje zal onder meer afhankelijk zijn van het te besteden budget. Veel bedrijven rekenen met een budget per medewerker waarop het totaalbedrag gebaseerd wordt.  
Luchthavenvervoer Luik 

Een bedrijfsfeest kan betaalbaar gehouden worden door te kiezen voor eenvoudige arrangementen die niet al te veel geld kosten. Hierbij kan men normaliter net zoveel plezier beleven als bij een duurder arrangement en bovendien is er een ruime keuze voor wat betreft betaalbare activiteiten. 
jeugdslaapkamers

Puzzeltocht met picknick of barbecue 
Een voorbeeld van een betaalbare activiteit is het organiseren van een puzzeltocht door een onbekende omgeving, waarbij men steeds opdrachten moet vervullen of vragen moet beantwoorden om uiteindelijk op een bepaalde locatie terecht te komen. Hier kan men dan eventueel gaan barbecueën of picknicken aan gezellige tuinmeubelen . Een dergelijke tocht kan men helemaal zelf organiseren, hetgeen kostenbesparend werkt.

Op de mountainbike of met de kano
Een ander leuk en goedkoop arrangement is het maken van een mountainbiketocht door de bossen en over landwegen, dat  gecombineerd kan worden met een picknick, een barbecue of een etentje in een restaurant naar keuze. Het is ook leuk om een kanotocht te maken via een uitgestippelde route. Halverwege de route kan iedereen de kano uitstappen en kan men gezellig gaan picknicken. kantoren