15AH, San Francisco

California, United States.

Send Your Mail At:

info@elitesupport.com

Working Hours

Mon-Sat: 9.30am To 7.00pm

Als een bedrijfsfeest een exclusief karakter moet hebben, dan is het ook aan te raden om voor een luxe catering te zorgen waarmee men het stijlvolle karakter benadrukt.

Soorten luxe catering
Wanneer men kiest voor luxe, dan kan er nog een onderscheid gemaakt worden in de soort catering, die gewenst is. Men kan bijvoorbeeld kiezen voor speciale hapjes, maar een luxe diner of buffet behoort ook tot de mogelijkheden. Het budget dat beschikbaar is zal ook van invloed zijn op de keuze, en ook het thema van het feest heeft er natuurlijk invloed op. Naast het niveau van het eten, speelt ook de omgeving waarin men eet een rol wanneer men een luxueuze sfeer wil scheppen.  boekentassen

Soorten luxe hapjes
Als men overweegt om vooral luxe hapjes te serveren of deze als onderdeel van een uitgebreidere maaltijd daaraan voorafgaand wil serveren, kan men onder meer denken aan paling met dille, een spiesje met daarop verschillende soorten luxe kaasjes en aan een hapje van krab gecombineerd met garnaaltjes. De mogelijkheden voor wat betreft kleine hapjes zijn nagenoeg eindeloos.

Champagne
Natuurlijk mag de champagne niet ontbreken en om de champagne op een sprankelende wijze te presenteren, kan men gebruik maken van een zogenaamde champagnebar.

Japans eten
Ook een mogelijkheid is Japans eten, waarbij de Japanse koks op meesterlijke wijze ter plaatse het eten bereiden en waarbij er uitsluitend gewerkt wordt met luxe vlees- en vissoorten. Ter aanvulling is het dan aan te raden om een sushibar te laten plaatsen voor de kleinere luxe hapjes. auto verkopen

Buffet op niveau
Een uitgebreid buffet klinkt misschien niet zo hoogstaand, maar het niveau is natuurlijk ook afhankelijk van het soort eten dat men kan nemen en ook de wijze waarop het gepresenteerd wordt.

Een hoogstaand theaterdiner
Een andere leuke vorm van eten op niveau, waar de medewerkers ook meteen getrakteerd worden op een wervelende show, is de combinatie van theater met een diner.

Laat je veilig thuisbrengen

Heb je wat teveel gedronken ga dan zelf niet rijden en laat je thuis brengen door Antwerpen Taxi of een voertuig van Luchthavenvervoer Schilde.