15AH, San Francisco

California, United States.

Send Your Mail At:

info@elitesupport.com

Working Hours

Mon-Sat: 9.30am To 7.00pm

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Een bedrijfsfeest organiseren

Een bedrijfsfeest organiseren is een leuke, maar een inspannende en tijdrovende bezigheid die als alles goed geregeld wordt het feest tot een groot succes kan laten worden.

Bij de organisatie moet men rekening houden met het aantal personen dat het feest gaat bezoeken, en daar de locatie op afstemmen. De manier waarop een bedrijfsfeest georganiseerd kan worden, is daarnaast voor een groot deel afhankelijk van het budget dat beschikbaar is gesteld. 

Zelf organiseren of uitbesteden 

Als het budget bekend is, dan kunnen de eerste plannen worden gemaakt. Hierbij komt aan de orde of er aan het feest een bepaald thema mee wordt gegeven of dat men een doelstelling formuleert die als leidraad kan fungeren. Ook moet men de keuze maken of men een extern bureau inschakelt dat de hele organisatie uit handen neemt of dat men dit zelf aan kan pakken.  Het maakt weinig uit wat je ook doet maar zorg ervoor dat je
casual chic gekleed bent.

Zoeken van een lokatie
In de eerste plaats zal er een locatie moeten worden gezocht waar het feest kan worden gehouden. Een andere mogelijkheid is om een arrangement te boeken op een al vaststaande locatie waar het bedrijfsfeest plaats kan vinden. Hierbij kan men denken aan bijvoorbeeld een gemaskerd bal op een kasteel, een moorddiner of een theatershow die tijden het nuttigen van het diner wordt opgevoerd en waarna er aansluitend gedanst en gefeest kan worden.

Openingsact en afsluiter
Om een feest tot een geweldige gebeurtenis te maken, zijn de openingsacten de afsluiting erg belangrijk, want deze blijven prominent in het geheugen aanwezig. Met een openingsact kan men de gasten op een leuke manier verwelkomen, zoals met de ontvangst van de gasten door keurig geklede lakeien, een vuurspuwer of goochelact. Bij afsluiting van een feest kan men denken aan vuurwerk of een gepast cadeautje.

Functie van de catering
De catering is ook een belangrijk element, waarbij er ook veel mogelijkheden zijn met betrekking tot een speciaal thema. De catering kan zorgen voor allemaal lekker kleine hapjes, maar er kan ook een buffet worden geplaatst.

Het belang van muziek
Ook moet er een keuze gemaakt worden met betrekking tot de muziek. Zo kunnen er een of meerdere bands optreden, maar kan men ook een bedrijfsfeest coverband of DJ bedrijfsfeest inhuren die ervoor zorgt dat de medewerkers op de dansvloer uit hun bol kunnen gaan.

admin

Geef een reactie